Een professionele foto, maakt het een verschil?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden… Krijgt u soms een bepaald “wow” effect bij het zien van een bepaalde foto? Dit effect zou u ook moeten creëren via uw website, want combinatie van goed fotomateriaal en teksten is heel belangrijk.

Hoeft dat duur te zijn?

Vaak merken we op dat onze klanten niet altijd stilstaan bij goed fotomateriaal. Leuke en professionele foto’s maakt niet alleen het surfen leuker voor de potentiële klant, maar het wordt vaak aanzien als ” dit ziet er professioneel uit “.

Er zijn enorm veel websites die helaas gebruik maken van slecht fotomateriaal. Te vaak worden foto’s, getrokken met een gsm in lage resolutie, gebruikt om de website op te vullen.

Enkele professionele foto’s, aangekocht of via een professionele fotograaf, zorgt ervoor dat uw klant meer vertrouwen krijgt in uw product. Dus verwaarloos dit zeker niet!

Absoluut niet! Je hebt heel veel goede fotografen in bijberoep die voor een kleiner bedrag een leuke shoot kunt doen. Uiteraard hangt alles af van hoe groot uw project is, maar dit kan u uiteindelijk wel geld opleveren. Een goede investering dus!

Uitvoering: Tips And Tricks /

Let’s supercharge your online business!

Start