Offline solutions

Offline solutions

Reclame en drukwerk op maat van uw bedrijf
Een reclamecampagne opzetten of een brochure maken? Onze grafische dienst helpt u graag een handje. Wij werken volledig volgens internationale normen . Wij verzorgen ook het drukwerk tot in de puntjes.

Unieke flyers
Een flyer biedt u het voordeel om de belangrijkste informatie van uw bedrijf krachtig en bondig samen te vatten en om bij zoveel mogelijk mensen te verspreiden. Als aandachtstrekker moet een flyer tevens origineel en opvallend zijn.  VCO Allround Media Solutions heeft de creativiteit in huis om u een flyer te ontwerpen die niet alleen uniek is maar ook een zo groot mogelijk publiek bereikt.

Folders in alle formaten
Reclame maken betekent folders maken. Een folder is handig als u meer in detail wil gaan over de activiteiten en troeven van uw bedrijf.  Ook hier leveren we alleen kwaliteitswerk: drukwerk met een UV-bestendige glans.
Wenst u een folder, neem dan gerust contact met ons op.

Persoonlijke naamkaartjes
Een naamkaartje is klein, handig en makkelijk uit te delen. Dit klein, niet onbelangrijk kaartje stelt u in staat op een snelle manier uw contactgegevens uit te wisselen met potentiële klanten. Ook hier bedenken we voor u een uniek concept dat in lijn is met de rest van uw communicatie.
Wij ontwerpen uw kaartjes volgens uw huisstijl en leveren dit gedrukt en gesneden af op karton van 300gr.

Een persoonlijk logo voor uw bedrijf
Hoe professioneel u ook bent, een bijkomend herkenningspunt is steeds meegenomen. Daarom heeft elk bedrijf , hoe klein ook, best een persoonlijk logo.  Een bedrijfslogo is het kenmerk van uw bedrijf want een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden.

Briefhoofden, briefomslagen, boekjes
De juiste reclame op het juiste moment, vooral in crisistijden, kan u onderscheiden van uw concurrenten.  Een doordachte brief, een speciale omslag of een knap ontworpen boekje zijn kleine dingen die wel het verschil kunnen maken en net de aandacht trekken van uw klanten.

Meertaligheid is geen overbodige luxe
Geen enkel Belgisch bedrijf kan het zich veroorloven alleen in het Nederlands te communiceren. Wie in ons land wil zaken doen, stelt best zijn informatie beschikbaar in de drie landstalen en het Engels. Dit is echt geen overbodige luxe. Hoewel wij gestart zijn als vooral een grafisch bedrijf , hechten we groot belang aan de kwaliteit van de tekst en de taal om de juiste informatie over te brengen naar het doelpubliek. Daarom werken we sinds kort samen met een erkend vertaalbureau waar gediplomeerde native speakers uw communicatie kunnen vertalen in de meeste talen van de Europese Unie.

Wij maken samen met het vertaalbureau voor u een gunstige offerte om uw teksten in één of meerdere talen te laten vertalen. Na uw keuze voor een meertalig concept, zetten wij deze vertalingen voor u online. Op die manier krijgt uw firma niet alleen een professionele uitstraling, u vergroot tevens uw kansen om uw business te plaatsen in een breder referentiekader en op te tillen naar een buitenlands niveau.


Bekijk enkele communicatieprojecten hier